Dolfinarium

Dolfinarium opent voor het eerst in twintig jaar nieuwe attractie

27-07-2018, 10:39 uur | Reacties

Het Dolfinarium in Harderwijk opent voor het eerst in meer dan twintig jaar een nieuwe attractie. Vanaf vandaag kunnen bezoekers zich uitleven in een waterpark met speeltoestellen en glijbanen. Daarmee hoopt het noodlijdende dierenpark de dalende bezoekersaantallen een halt toe te roepen.

De uitbreiding, die Waterpret wordt genoemd, is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Naast enkele waterattracties zijn er een ligweide, een horecapunt met terras, toiletten en kleedruimtes te vinden. De komende jaren worden meer attracties toegevoegd, zegt een woordvoerder.


ZIE OOK: Financieel drama voor Dolfinarium Harderwijk: weer miljoenen euro's verlies

Eigenlijk had het waterpark vorig jaar al af moeten zijn. Vanwege problemen met de bouwvergunning werd de opening meermaals uitgesteld. De laatste toevoeging in het Dolfinarium was de Lagune in 1997. Sindsdien zijn er alleen bestaande shows vernieuwd.

Toegang tot Waterpret zit op dit moment inbegrepen bij een entreebewijs voor het Dolfinarium. Een kaartje kost 28,50 euro aan de kassa en 18,95 euro op internet. Het zeedierenpark is in juli en augustus geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

ZIE OOK: Opening van waterpark Dolfinarium weer uitgesteld

Reacties