Disneyland Paris

Verbouwing van Ratatouille in Disneyland Paris uitgesteld

26-07-2018, 18:11 uur | Reacties

Goed nieuws voor iedereen die komend najaar naar Disneyland Paris gaat. Eigenlijk zou de attractie Ratatouille: The Adventure van augustus tot en met december gesloten zijn voor een grote renovatie. Vandaag werd duidelijk dat de verbouwing voorlopig niet doorgaat.

Ratatouille is waarschijnlijk alleen van dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 12 oktober buiten gebruik voor regulier onderhoud, bevestigt een woordvoerder aan Looopings. "De grootschalige opknapbeurt is voor onbepaalde tijd uitgesteld", legt hij uit.


ZIE OOK: Problemen bij Ratatouille in Disneyland Paris: attractie langdurig dicht

Er zijn problemen met de fundering van de attractie. Door het gewicht van de karretjes is de vloer op sommige plekken aan het verzakken. "We hebben ontdekt dat er fouten zijn gemaakt tijdens de bouw", vertelde operationeel directeur Daniel Delcourt eerder.

Ratatouille: The Adventure is een 3D-darkride gelegen in het Walt Disney Studios Park. De attractie ging in 2014 open. Over enkele jaren opent een kopie in het Amerikaanse Disney-park Epcot, onderdeel van Walt Disney World in Florida.

ZIE OOK: Amerikaans Walt Disney World kopieert Ratatouille uit Disneyland Paris

Reacties