Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Apenheul

Apenheul sluit deel park vanwege hitte: 'Meer dan 50 graden'

26-07-2018, 15.01 uur | Reacties

Een deel van dierenpark Apenheul is vandaag niet toegankelijk. Vanwege de hitte heeft het management besloten om het berberapengebied te sluiten. "Nu het zo warm is, kan de temperatuur in de zon hier oplopen tot boven de 50 graden", laat de Apeldoornse trekpleister weten.

Vandaag en morgen blijft het gedeelte vanaf 14.00 uur dicht. Het zou onverantwoord zijn om daar medewerkers en bezoekers te laten rondlopen. De 22 apen hebben wel voldoende schaduw, dankzij plekjes in de rotsen.

Volgens Apenheul is het gedeelte met de berberapen het warmste gebied in het park. Op andere plekken zou wel voldoende schaduw te vinden zijn. "Dankzij de bomen is het hier relatief koel", laat Apenheul weten op social media.

Meer Apenheul
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be