Walibi Holland

Video: zo zong Famke Louise in Walibi

26-07-2018, 13:54 uur | Reacties

Bezoekers van Walibi Holland zijn woensdagavond uit hun dak gegaan bij Famke Louise. De controversiële 19-jarige zangeres staat erom bekend voortdurend Auto-Tune te gebruiken om zuiver te kunnen zingen. Ook in Walibi was ze niet vies van een beetje Auto-Tune. Bovendien werd er een hoop geplaybackt.

Het jonge Walibi-publiek trok zich daar weinig van aan. Enkele honderden tieners zongen mee met hits als Fan, Op Me Monnie en Vroom. Uiteindelijk trad de YouTube-ster zo'n twintig minuten op.


ZIE OOK: Zomerfestival in Walibi met Maan, Partysquad, StukTV en Famke Louise

Famke Louise - die eigenlijk Famke Meijer heet - scoorde tientallen miljoenen views met veelbesproken videoclips op YouTube. In april ontstond ophef na een optreden in Alkmaar, waar ze volgens toeschouwers extreem slecht zong. Na een stroom van hatelijke reacties werd de oorspronkelijke video van de show verwijderd.

Het optreden in Walibi was onderdeel van zomerfestival #Lekkergaan. Dat vindt plaats op alle woensdagen tot en met 22 augustus. De komende weken treden StukTV, Lady Bee, The Partysquad en Freddy Moreira op. Vorige week was zangeres Maan te gast.ZIE OOK: Nieuw in Walibi Holland: mysterieuze caravan

Reacties