Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: zo zong Famke Louise in Walibi

26-07-2018, 13.54 uur

Bezoekers van Walibi Holland zijn woensdagavond uit hun dak gegaan bij Famke Louise. De controversiële 19-jarige zangeres staat erom bekend voortdurend Auto-Tune te gebruiken om zuiver te kunnen zingen. Ook in Walibi was ze niet vies van een beetje Auto-Tune. Bovendien werd er een hoop geplaybackt.

Het jonge Walibi-publiek trok zich daar weinig van aan. Enkele honderden tieners zongen mee met hits als Fan, Op Me Monnie en Vroom. Uiteindelijk trad de YouTube-ster zo'n twintig minuten op.

Famke Louise - die eigenlijk Famke Meijer heet - scoorde tientallen miljoenen views met veelbesproken videoclips op YouTube. In april ontstond ophef na een optreden in Alkmaar, waar ze volgens toeschouwers extreem slecht zong. Na een stroom van hatelijke reacties werd de oorspronkelijke video van de show verwijderd.

Het optreden in Walibi was onderdeel van zomerfestival #Lekkergaan. Dat vindt plaats op alle woensdagen tot en met 22 augustus. De komende weken treden StukTV, Lady Bee, The Partysquad en Freddy Moreira op. Vorige week was zangeres Maan te gast.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be