Disneyland Paris

Technische problemen teisteren Marvel-show in Disneyland Paris

15-07-2018, 15:06 uur | Reacties

De nieuwe Marvel-stuntshow in Disneyland Paris kampt ook ruim een maand na de première nog met veel technische problemen. Speciale effecten laten het regelmatig afweten. Op dit moment wordt de voorstelling Marvel: Super Heroes United zelfs al geruime tijd opgevoerd zonder de twee belangrijkste onderdelen: een vliegende auto en een vliegende schotel.

De auto moet tijdens de show over het podium heen vliegen. Het is de bedoeling dat het ruimteschip over de hoofden van het publiek zweeft. Beide effecten werken in de praktijk zelden vlekkeloos.


ZIE OOK: Video: gigantische vliegende schotel in spektakelshow Disneyland Paris

Zo kwam het al meerdere malen voor dat het ruimteschip tijdens een voorstelling helemaal naar beneden zakte. Er wordt gezocht naar een oplossing. Daarom is op dit moment een uitgeklede versie van de productie te zien, zonder de effecten.

Marvel: Super Heroes United is onderdeel van het Marvel-festival Summer of Super Heroes, dat loopt tot en met zondag 30 september. Al sinds dag één wordt de show geplaagd door technische mankementen.ZIE OOK: Chaos en teleurstelling in Disneyland Paris: Marvel-shows geannuleerd

Reacties