Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

3FM-dj Michiel Veenstra kraakt Efteling-attracties af

13-07-2018, 14.52 uur

Diskjockey Michiel Veenstra maakt twee bekende Efteling-attracties met de grond gelijk. De dj van NPO 3FM is absoluut niet te spreken over Symbolica en Droomvlucht. Dat vertelt hij in de laatste aflevering van zijn Disney-podcast D-Tales.

"Symbolica, sorry, maar het kan me niet bekoren", aldus de BN'er. "Er zit heel veel middelmatigheid in Efteling-rides. Waarvan ik denk: dit doet Disney echt beter. Sorry dat ik het zeg." Volgens Veenstra is de Efteling een attractiepark met "het net-niet-gehalte".

Van publiekslieveling Droomvlucht krijgt de dj zelfs braakneigingen. "In het opstapstation zit je half in een worstenbroodjesrestaurant. Nul sfeer. Dan ga je langs allemaal Laven, alsof je in een volkswijk langs vensterbanken glijdt. Ik vind het vreselijk, ik vind het helemaal niks." Ook Vogel Rok moet het in de podcast ontgelden.

Veenstra vertoeft liever in Disneyland Paris, waar attracties staan als It's a Small World en Peter Pan's Flight.


Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be