Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland opent themarestaurant met bediening aan tafel

11-07-2018, 19.55 uur

Bezoekers van Toverland kunnen sinds kort lunchen en dineren in een gloednieuw bedieningsrestaurant. Het Limburgse attractiepark opende afgelopen weekend themarestaurant The Flaming Feather. Tot nu toe was er in Toverland nog geen restaurant met bediening aan tafel.

Op het menu staan onder meer soepen, kippenbouten, kroketten, zoete gemarineerde spareribs, fish and chips en hamburgers. Voor gasten met kleine trek is er een borrelkaart met onder andere chickenwings, nacho's, bitterballen en een borrelplank met kaas, vlees en brood.

Ook bierliefhebbers komen aan hun trekken. In The Flaming Feather is Grimbergen Blond, Grimbergen Dubbel, Grimbergen Tripel, Brand Imperator, Amstel Radler, Stiegl Goldbräu en Brand Weizen verkrijgbaar. De dessertkaart bevat vier opties: een chocolade lavacake met een bolletje ijs, crème brûlée, appeltaart met ijs en vanillesaus en aardbeien, een bavarois en witte chocolademousse.

Zelfs naar het toilet gaan kan bij The Flaming Feather in stijl. De horecalocatie heeft speciale thematoiletten die zijn gedecoreerd als paardenstallen. Wie goed luistert, hoort ook gebonk en gehinnik van paarden op de achtergrond.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be