Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland opent themarestaurant met bediening aan tafel

11-07-2018, 19:55 uur | Reacties

Bezoekers van Toverland kunnen sinds kort lunchen en dineren in een gloednieuw bedieningsrestaurant. Het Limburgse attractiepark opende afgelopen weekend themarestaurant The Flaming Feather. Tot nu toe was er in Toverland nog geen restaurant met bediening aan tafel.

Op het menu staan onder meer soepen, kippenbouten, kroketten, zoete gemarineerde spareribs, fish and chips en hamburgers. Voor gasten met kleine trek is er een borrelkaart met onder andere chickenwings, nacho's, bitterballen en een borrelplank met kaas, vlees en brood.

ZIE OOK: Foto's: volop details in wachtrij voor nieuwe achtbaan Fenix

Ook bierliefhebbers komen aan hun trekken. In The Flaming Feather is Grimbergen Blond, Grimbergen Dubbel, Grimbergen Tripel, Brand Imperator, Amstel Radler, Stiegl Goldbräu en Brand Weizen verkrijgbaar. De dessertkaart bevat vier opties: een chocolade lavacake met een bolletje ijs, crème brûlée, appeltaart met ijs en vanillesaus en aardbeien, een bavarois en witte chocolademousse.

Zelfs naar het toilet gaan kan bij The Flaming Feather in stijl. De horecalocatie heeft speciale thematoiletten die zijn gedecoreerd als paardenstallen. Wie goed luistert, hoort ook gebonk en gehinnik van paarden op de achtergrond.

ZIE OOK: Toverland verstopt speciale effecten in nieuw entreegebied

Reacties
Bijdrage