Kermis

Tilburgse kermis 2018: vier grote attracties haken af

30-06-2018, 13:47 uur | Reacties

Slecht nieuws voor kermisfans. Op de grootste kermis van de Benelux ontbreken dit jaar enkele topattracties. Vier belangrijke publiekstrekkers die eigenlijk in juli naar de Tilburgse kermis zouden komen, hebben afgezegd.

In november werd bekend dat Tilburg zich kon verheugen op de komst van het 55 meter hoge reuzenrad The View, één van de grootste reuzenraden van Europa. Nu is duidelijk dat de Brabantse megakermis het dit jaar hoogstwaarschijnlijk zonder reuzenrad moet stellen. "Helaas, superjammer", vertelt een woordvoerster van de gemeente aan een regionale krant.


ZIE OOK: Attracties Tilburgse kermis 2018 bekend

Ook de tachtig meter hoge zweefmolen The Flyer, reuzenschommel XXL en de veertig meter hoge Propeller laten Tilburg dit jaar aan zich voorbijgaan. Er wordt nog gezocht naar vervangers. "We zijn vaak tot de opbouw nog aan het onderhandelen", aldus de voorlichtster.

De Tilburgse kermis duurt van 20 tot en met 29 juli. De belangrijkste attracties die wél komen, zijn waterbaan Poseidon, achtbaan Black Hole, inversiemolen Ghost Rider, vrijevaltoren The Mine Tower en centrifugemolen Reactor.

ZIE OOK: Nieuwe attractie op de Tilburgse kermis: vijftig soorten speciaalbier

Reacties