Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland zendt opening van nieuwe attracties live uit

25-06-2018, 15.40 uur

De opening van de nieuwe attracties in Toverland wordt volgende week live uitgezonden op internet. Dankzij een livestream op YouTube kan iedereen op donderdag 5 juli meekijken met de officiële openingsceremonie van entreegebied Port Laguna en themagebied Avalon, met de spectaculaire achtbaan Fenix en waterattractie Merlin's Quest.

Dat vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We nemen iedereen mee door beide nieuwe gebieden, inclusief een ritje in Fenix en een kijkje in het mysterieuze darkridegedeelte van Merlin's Quest", aldus de voorlichtster. "We willen nieuwsgierige kijkers een indruk geven van de grootsheid en de kwaliteit van de uitbreiding."

De vip-opening is op 5 juli vanaf 19.15 uur live te volgen op het YouTube-kanaal van Toverland. Tijdens de uitzending worden sleutelfiguren als eigenaar Jean Gelissen, directrice Caroline Kortooms en hoofdontwerper Peter van Holsteijn geïnterviewd. De presentatie is in handen van communicatiemanager Tessa Maessen.

Vanaf zaterdag 7 juli is iedereen welkom om de gebieden met eigen ogen te aanschouwen. Klapstuk van de 35 miljoen euro kostende uitbreiding is de veertig meter hoge wing coaster Fenix, met drie inversies en een topsnelheid van 95 kilometer per uur.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be