Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn zet attractie te koop

25-06-2018, 20.56 uur | Reacties

Eén van de attracties in Avonturenpark Hellendoorn staat te koop. Het Overijsselse pretpark heeft de twaalf meter hoge thrillride Montezuma's Revenge in de etalage gezet. Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Montezuma's Revenge is een zogeheten top spin: een kantelende bank met twee rijen van veertien zitplaatsen aan twee draaiende armen. De attractie uit 1998, gebouwd door de Duitse fabrikant Huss, staat op een verkoopsite met tweedehands attracties. Er wordt geen prijs genoemd.

De afgelopen jaren kampte de top spin regelmatig met technische problemen. Dit seizoen was de molen nog twee keer wekenlang buiten gebruik omdat onderdelen vervangen moesten worden. Inmiddels is de onderhoudsgevoelige attractie weer open.

"Hij doet het weer en hij draait uitstekend, maar we zijn benieuwd wat we er eventueel voor zouden kunnen krijgen als we hem verkopen", legt een voorlichter uit. "Wellicht vervangen we Montezuma's Revenge in de toekomst door een andere thrillride."

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be