Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Tiener gewond geraakt in attractie Parc Astérix

22-06-2018, 21.19 uur

Een tiener is vandaag gewond geraakt bij een ongeluk in het Franse pretpark Parc Astérix. De 15-jarige jongen probeerde tegen de regels in uit te stappen tijdens een ritje in de spooktrein Le Transdemonium.

Daardoor liep de jongen een gebroken enkel op, melden regionale media. In afwachting van de ambulance en de brandweer kwamen eerst EHBO'ers van het park zelf ter plaatse. Uiteindelijk is het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na het incident werd de attractie tijdelijk gesloten voor onderzoek. Spooktrein Le Transdemonium opende in 2003, nu vijftien jaar geleden.

Afgelopen zomer raakten vijf bezoekers van Parc Astérix gewond toen een bootje van een waterbaan vast kwam te zitten.

Meer Parc Astérix
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be