Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Efteling

Video: nieuwe acts tijdens Negen Pleinen Festijn in de Efteling

07-07-2018, 01:16 uur | Reacties

De Efteling heeft het jaarlijkse Negen Pleinen Festijn vrijdagavond afgetrapt met een reeks nieuwe acts. Bezoekers kunnen deze zomer onder meer kijken naar een nieuwe voorstelling op het plein bij de attractie Symbolica. Lakei O.J. Punctuel speelt de hoofdrol.

Hij wil toeschouwers de nette Symbolicaanse Hofdans laten zien. Leden van de hofhouding hebben echter andere plannen. Zij nodigen het publiek uit om samen met de koninklijke keukenbrigade de moderne Pancake Dance te doen, tot grote afschuw van de ordentelijke lakei.


ZIE OOK: Efteling presenteert zomerse remix van PiraƱa-muziek

Op het plein bij Fata Morgana laat tovenaar Miraculus zich voor het eerst zien. Buikdanseressen en paleiswachters verzorgen ondertussen een dansact op een remix van de bekende Fata Morgana-muziek.

Het jaarlijkse zomerfestival in de Efteling vindt plaats op alle vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus. De avonden starten om 18.00 uur met een parade vanaf het Efteling Theater naar Symbolica, de zogeheten Bonte Stoet. Een entreebewijs kost 40 euro aan de kassa en 38 euro via internet.ZIE OOK: Efteling presenteert programma van Negen Pleinen Festijn 2018

Reacties