Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: nieuwe acts tijdens Negen Pleinen Festijn in de Efteling

07-07-2018, 01.16 uur

De Efteling heeft het jaarlijkse Negen Pleinen Festijn vrijdagavond afgetrapt met een reeks nieuwe acts. Bezoekers kunnen deze zomer onder meer kijken naar een nieuwe voorstelling op het plein bij de attractie Symbolica. Lakei O.J. Punctuel speelt de hoofdrol.

Hij wil toeschouwers de nette Symbolicaanse Hofdans laten zien. Leden van de hofhouding hebben echter andere plannen. Zij nodigen het publiek uit om samen met de koninklijke keukenbrigade de moderne Pancake Dance te doen, tot grote afschuw van de ordentelijke lakei.

Op het plein bij Fata Morgana laat tovenaar Miraculus zich voor het eerst zien. Buikdanseressen en paleiswachters verzorgen ondertussen een dansact op een remix van de bekende Fata Morgana-muziek.

Het jaarlijkse zomerfestival in de Efteling vindt plaats op alle vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus. De avonden starten om 18.00 uur met een parade vanaf het Efteling Theater naar Symbolica, de zogeheten Bonte Stoet. Een entreebewijs kost 40 euro aan de kassa en 38 euro via internet.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be