Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Zoo Frankfurt

Peuter verdronken in Duitse dierentuin

16-06-2018, 00.39 uur

In een dierentuin in Frankfurt is vrijdag een peuter verdronken. Een 2-jarige jongen viel in het water bij het kamelenverblijf. Onderweg naar het ziekenhuis is hij overleden, melden Duitse media.

Rond 16.30 uur liep het gezin, bestaande uit het jongetje, zijn broers, zussen en zijn ouders, bij de kinderboerderij in Zoo Frankfurt. Daar ging het mis rond de gracht bij de kamelen: het kind viel in het water.

Ambulancemedewerkers probeerden de jonge drenkeling nog te reanimeren, maar die hulp kwam te laat. De politie onderzoekt hoe het drama zich heeft kunnen voltrekken.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be