Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Exclusieve Disney-mokken bij Starbucks in Disneyland Paris

15-06-2018, 18.03 uur

Bij de Starbucks in Disneyland Paris zijn sinds kort exclusieve Disney-mokken verkrijgbaar. De beroemde Amerikaanse koffieketen staat bekend om speciale mokken met namen en afbeeldingen van staten en steden erop. Nu zijn er ook bekers die in het teken staan van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.

Ze zijn ontworpen in dezelfde stijl als de andere mokken, met kleurrijke abstracte tekeningen. Op de Disneyland Park-mok prijken onder meer Le Château de la Belle au Bois Dormant, Big Thunder Mountain, It's a Small World, Space Mountain en Star Tours. De andere beker toont onder andere Ratatouille: The Adventure, The Twilight Zone Tower of Terror en Toy Soldiers Parachute Drop.

Bezoekers betalen 19,90 euro per mok. De Starbucks in Disneyland Paris bevindt zich in het gratis toegankelijke uitgaansgedeelte Disney Village. Er zijn ook vestigingen in Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Hotel Santa Fe.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be