Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Speciale Marvel-snacks in Disneyland Paris tijdens Summer of Super Heroes

09-06-2018, 15.04 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen deze zomer niet om de superhelden van Marvel heen. In het Walt Disney Studios Park worden tijdens Marvel-festival Summer of Super Heroes een heleboel speciale Marvel-snacks verkocht. Het gaat om hapjes en drankjes die in het teken staan van bekende figuren als Captain America, Spider-Man en Iron Man.

Zo liggen op verschillende plekken koekjes en broodjes in de vorm van Groot, het boomachtige wezen uit Guardians of the Galaxy. Ook zijn er bijvoorbeeld Spider-Man-appels, Black Panther-ijsjes, Iron Man-koekjes en cupcakes die werden geïnspireerd op onder andere de Hulk en Captain America.

Bij Restaurant en Coulisse staat een Spider-Man-cheeseburger op het menu. Echte fans kunnen voor 18,99 euro een gigantische draagbare drankhouder kopen in de vorm van de Infinity Gauntlet, de handschoen van de beruchte slechterik Thanos uit bioscoopfilm Avengers: Infinity War.



























Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be