Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen plaatst bijzondere nieuwe informatieborden

31-07-2018, 14.55 uur

Bij de dieren in Wildlands Adventure Zoo Emmen staan sinds kort nieuwe informatieborden. Het Drentse dierenpark koos echter niet voor een standaard ontwerp, zoals andere dierentuinen. "We wilden iets bijzonders doen", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Daarom kwamen er gedecoreerde borden in stijl van de drie themawerelden Jungola, Nortica en Serenga. Zo komen bezoekers in Jungola logboeken tegen van Wildlands-personage Jungle Jim. "Hij heeft de dieren geobserveerd en zijn bevindingen genoteerd in de logboeken", legt de voorlichtster uit.

In Nortica hangen verschillende clipboards van de fictieve Northern Light Company. Themagebied Serenga wordt benaderd als een Afrikaans nationaal park, inclusief drietalige borden met uitleg voor 'toeristen'.

Bij de opening in 2016 kende Wildlands nauwelijks informatieborden. Het was de bedoeling dat bezoekers een app zouden downloaden om meer over de dieren te weten te komen. "In de praktijk pakte dat minder goed uit. Onze gasten bleken wel degelijk behoefte te hebben aan borden. Deze oplossing past goed binnen het concept van Wildlands."

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be