Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Majaland Warsaw

Plopsa blijft maar groeien: plannen voor tweede pretpark in Polen

05-06-2018, 15.52 uur

Plopsa is bezig met de bouw van een pretpark in het Poolse dorpje Kownaty, maar daar blijft het niet bij. Achter de schermen worden al plannen gemaakt voor een tweede Plopsa-park in Polen. Die trekpleister zou ruim vierhonderd kilometer verderop moeten komen te liggen, in de Poolse hoofdstad Warschau.

Dat bevestigt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings. "Na Kownaty plannen we inderdaad een project in Warschau", zegt hij. "Op dit moment bepalen we de exacte locatie. Meer nieuws volgt binnen enkele weken." Plopsa werkt voor het nieuwe project wederom samen met de Nederlandse investeerder Momentum Capital.

De opening van het eerste Poolse Plopsa-park Majaland Kownaty werd onlangs uitgesteld van 26 mei naar 29 september 2018. Het gaat om een grotendeels overdekt pretpark met familieattracties. Later wil men ook een houten achtbaan toevoegen.

Op dit moment heeft de Plopsa Group al parken in België (Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo), Nederland (Plopsa Indoor Coevorden) en Duitsland (Holiday Park). Er zijn ook plannen voor verschillende losstaande waterparken in België en een Plopsa-park in Tsjechië.

Meer Majaland Warsaw
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be