Majaland Warschau

Plopsa blijft maar groeien: plannen voor tweede pretpark in Polen

05-06-2018, 15:52 uur | Reacties

Plopsa is bezig met de bouw van een pretpark in het Poolse dorpje Kownaty, maar daar blijft het niet bij. Achter de schermen worden al plannen gemaakt voor een tweede Plopsa-park in Polen. Die trekpleister zou ruim vierhonderd kilometer verderop moeten komen te liggen, in de Poolse hoofdstad Warschau.

Dat bevestigt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings. "Na Kownaty plannen we inderdaad een project in Warschau", zegt hij. "Op dit moment bepalen we de exacte locatie. Meer nieuws volgt binnen enkele weken." Plopsa werkt voor het nieuwe project wederom samen met de Nederlandse investeerder Momentum Capital.


ZIE OOK: Opening van nieuw Plopsa-pretpark maanden uitgesteld

De opening van het eerste Poolse Plopsa-park Majaland Kownaty werd onlangs uitgesteld van 26 mei naar 29 september 2018. Het gaat om een grotendeels overdekt pretpark met familieattracties. Later wil men ook een houten achtbaan toevoegen.

Op dit moment heeft de Plopsa Group al parken in België (Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo), Nederland (Plopsa Indoor Coevorden) en Duitsland (Holiday Park). Er zijn ook plannen voor verschillende losstaande waterparken in België en een Plopsa-park in Tsjechië.

ZIE OOK: Plannen voor houten achtbaan in Pools Plopsaland

Reacties