Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris onthult plannen voor spookhuis Phantom Manor

03-06-2018, 05.35 uur

Disneyland Paris heeft voor het eerst iets losgelaten over de enorme renovatie van spookhuis Phantom Manor. De iconische attractie is sinds januari gesloten voor een grootschalige opknapbeurt. Die duurt naar verwachting tot eind oktober. Tijdens de verbouwing wordt een bijzonder historisch element teruggebracht.

Dat heeft Disney-imagineer Tom Fitzgerald zaterdagavond onthuld tijdens fanevenement Disney FanDaze. "De beroemde horroracteur Vincent Price heeft in een ver verleden iets ingesproken voor Phantom Manor", aldus Fitzgerald. Het gaat om een Engelstalige versie van het verhaal achter het legendarische spookhuis.

"We zijn in de archieven gedoken en hebben een manier gevonden om de oude Vincent Price-opnames te implementeren in de attractie." Price is tegenwoordig vooral bekend als de stem van Michael Jacksons monsterhit Thriller. Hij overleed in 1993, een jaar na de opening van Phantom Manor.

Verhaallijn
Daarnaast worden er nieuwe effecten toegevoegd en oude effecten in ere hersteld. "We zorgen ervoor dat de attractie met de tijd meegaat." Ook op het gebied van de verhaallijn gaat er iets veranderen. "We gaan eindelijk onthullen wie nou toch de Phantom is. Blijf ons volgen."



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be