Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris onthult plannen voor spookhuis Phantom Manor

03-06-2018, 05.35 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft voor het eerst iets losgelaten over de enorme renovatie van spookhuis Phantom Manor. De iconische attractie is sinds januari gesloten voor een grootschalige opknapbeurt. Die duurt naar verwachting tot eind oktober. Tijdens de verbouwing wordt een bijzonder historisch element teruggebracht.

Dat heeft Disney-imagineer Tom Fitzgerald zaterdagavond onthuld tijdens fanevenement Disney FanDaze. "De beroemde horroracteur Vincent Price heeft in een ver verleden iets ingesproken voor Phantom Manor", aldus Fitzgerald. Het gaat om een Engelstalige versie van het verhaal achter het legendarische spookhuis.

"We zijn in de archieven gedoken en hebben een manier gevonden om de oude Vincent Price-opnames te implementeren in de attractie." Price is tegenwoordig vooral bekend als de stem van Michael Jacksons monsterhit Thriller. Hij overleed in 1993, een jaar na de opening van Phantom Manor.

Verhaallijn
Daarnaast worden er nieuwe effecten toegevoegd en oude effecten in ere hersteld. "We zorgen ervoor dat de attractie met de tijd meegaat." Ook op het gebied van de verhaallijn gaat er iets veranderen. "We gaan eindelijk onthullen wie nou toch de Phantom is. Blijf ons volgen."Meer Disneyland Paris
Reacties