Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park maakt plannen voor nieuwe attractie na megabrand

30-05-2018, 15.30 uur

Nog geen vier dagen na de verwoestende brand in Europa-Park worden er al plannen gemaakt voor een nieuwe attractie. Bij de brand van afgelopen weekend is de darkride Piraten in Batavia volledig weggevaagd. "We kunnen bevestigen dat er in de toekomst wederom een attractie voor de hele familie zal ontstaan", zegt een woordvoerder.

Het is nog niet duidelijk wat voor soort attractie er gebouwd zal worden. "Na het verlies van Piraten in Batavia denkt de familie Mack intensief na over een nieuw concept." Europa-Park is eigendom van de familie Mack. De dagelijkse leiding is in handen van directeuren Michael en Thomas Mack.

De afgebrande attractie, geopend in 1987, lag in het Nederlandse themagebied. Ook het Scandinavische themadeel werd grotendeels in as gelegd. Daar zijn vandaag de eerste sloopwerkzaamheden begonnen. Het Duitse pretpark wil wildwaterbaan Fjord Rafting binnen enkele weken heropenen.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be