Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt bezoekers gratis naar vakantiepark

30-05-2018, 14.14 uur

Vakantiegasten van de Efteling kunnen deze zomer gebruikmaken van een nieuwe service. In de maanden juni, juli en augustus worden bezoekers die met het openbaar vervoer reizen gratis naar de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land gebracht. Het gaat om een proef.

De zogeheten Efteling Shuttle Service rijdt vanaf de bushalte bij de hoofdingang naar beide vakantieparken. Het is wel noodzakelijk om het Efteling-busje vooraf te reserveren, minimaal een dag van tevoren. Dat kan op de website van het attractiepark.

Vervolgens staat het vervoersmiddel op het afgesproken tijdstip klaar. Bezoekers hoeven dan niet meer te sjouwen met hun bagage. Tot nu toe moesten vakantiegasten vanaf de bushalte bij de hoofdentree zo'n tien minuten lopen naar Bosrijk en twintig minuten naar Loonsche Land.

Voor gasten van het Efteling Hotel is geen speciaal vervoer beschikbaar. Zij kunnen uitstappen bij de bushalte Horst, op een steenworp afstand van het hotel.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be