Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Hier komen de nieuwe attracties van Plopsaland De Panne

21-05-2018, 22.20 uur

De locatie van de nieuwe attracties in Plopsaland De Panne is bekend. Looopings kon afgelopen week al melden dat het Vlaamse pretpark plannen heeft voor een overdekt themagebied met meerdere attracties, waaronder een familieachtbaan en een darkride. Nu is duidelijk waar de hal moet komen te liggen.

Voor de uitbreiding moet het zogeheten Klein Theater wijken. In het theater, gelegen tussen darkride Het Bos van Plop en het Kermisplein van Samson & Gert, werden in het verleden voorstellingen met clown Bumba opgevoerd.

Tegenwoordig vinden die plaats in het grote Plopsa Theater bij de entree van het park. Het oude theater wordt momenteel gebruikt als opslagruimte. Achter het gebouw lag vroeger een weide met dieren. Anno 2018 is dat veld niet meer toegankelijk voor publiek.

De nieuwe attracties moeten in 2020 af zijn. Een woordvoerder van Plopsaland wil het bericht nog niet bevestigen.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be