Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Barça Experience

Plannen gepresenteerd voor FC Barcelona-pretpark

15-05-2018, 11.19 uur

Fans van FC Barcelona krijgen hun eigen pretpark. Er zijn plannen gepresenteerd voor de Barça Experience, een overdekt attractiepark van zo'n vijfduizend vierkante meter dat helemaal draait om de bekende Spaanse voetbalclub.

De komende jaren moeten verspreid over Europa, de Verenigde Staten en Azië vijf verschillende vestigingen openen. Dat heeft de Spaanse uitbater Parques Reunidos bekendgemaakt. De exacte locaties zijn nog niet bekend. Parques Reunidos is ook de eigenaar van parken als Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany.

De samenwerking tussen de parkengroep en de voetbalclub werd al afgelopen najaar aangekondigd. Deze week verschenen voor het eerst gedetailleerde ontwerpen.

De interactieve attracties in de Barça Experience staan grotendeels in het teken van de belangrijkste spelers van FC Barcelona. In een promotievideo komen onder meer beelden voorbij van virtualreality-belevingen, simulatoren en behendigheidsspelletjes. Bezoekers kunnen straks een virtuele vlucht over Barcelona maken. Ook worden ontwerpen getoond van een restaurant, een souvenirwinkel en een vip-gedeelte.

Parques Reunidos is ook bezig met de ontwikkeling van kleinschalige overdekte pretparken rond kinderzender Nickelodeon en filmmaatschappij Lionsgate.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Barça Experience
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be