Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Barça Experience

Plannen gepresenteerd voor FC Barcelona-pretpark

15-05-2018, 11:19 uur | Reacties

Fans van FC Barcelona krijgen hun eigen pretpark. Er zijn plannen gepresenteerd voor de Barça Experience, een overdekt attractiepark van zo'n vijfduizend vierkante meter dat helemaal draait om de bekende Spaanse voetbalclub.

De komende jaren moeten verspreid over Europa, de Verenigde Staten en Azië vijf verschillende vestigingen openen. Dat heeft de Spaanse uitbater Parques Reunidos bekendgemaakt. De exacte locaties zijn nog niet bekend. Parques Reunidos is ook de eigenaar van parken als Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany.

ZIE OOK: Voetbalclub FC Barcelona krijgt eigen pretpark

De samenwerking tussen de parkengroep en de voetbalclub werd al afgelopen najaar aangekondigd. Deze week verschenen voor het eerst gedetailleerde ontwerpen.

De interactieve attracties in de Barça Experience staan grotendeels in het teken van de belangrijkste spelers van FC Barcelona. In een promotievideo komen onder meer beelden voorbij van virtualreality-belevingen, simulatoren en behendigheidsspelletjes. Bezoekers kunnen straks een virtuele vlucht over Barcelona maken. Ook worden ontwerpen getoond van een restaurant, een souvenirwinkel en een vip-gedeelte.

Parques Reunidos is ook bezig met de ontwikkeling van kleinschalige overdekte pretparken rond kinderzender Nickelodeon en filmmaatschappij Lionsgate.ZIE OOK: Eerste ontwerpen voor nieuwe motorachtbaan in Ducati World

Reacties
Bijdrage