Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Enorme wateroverlast in Drents attractiepark

13-05-2018, 23.59 uur

Het Drentse attractiepark Drouwenerzand kampt met veel wateroverlast. Verschillende gebouwen staan blank door hevige regenval, blijkt uit beelden op social media. Het parkeerterrein van het pretpark is volledig ondergelopen.

De parkeerplaats veranderde in enkele uren tijd in een groot meer. Bezoekers die vanavond terugkeerden naar hun auto, stonden tot aan hun knieën in het water.

Op videobeelden is te zien hoe personeelsleden van restaurant Robin Hood Ribhouse - gelegen bij de ingang van het park - in paniek door de keuken hollen. "Oh nee", verzucht een vrouw die ziet dat het riool de gigantische hoeveelheid water niet meer kan verwerken. Drollen drijven letterlijk de wc's uit.

Drouwenerzand is maandagochtend gewoon weer geopend zoals gepland. "We zijn waanzinnig trots op alle collega's die keihard hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat het attractiepark vandaag weer open kan", staat in een verklaring op Facebook. "Uiteraard ook de brandweer heel hartelijk bedankt voor het snelle reageren."



Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be