Drouwenerzand Attractiepark

Enorme wateroverlast in Drents attractiepark

13-05-2018, 23.59 uur | Reacties

Het Drentse attractiepark Drouwenerzand kampt met veel wateroverlast. Verschillende gebouwen staan blank door hevige regenval, blijkt uit beelden op social media. Het parkeerterrein van het pretpark is volledig ondergelopen.

De parkeerplaats veranderde in enkele uren tijd in een groot meer. Bezoekers die vanavond terugkeerden naar hun auto, stonden tot aan hun knieën in het water.


ZIE OOK: Pretpark in Drenthe investeert in nieuwe vakantiehuisjes

Op videobeelden is te zien hoe personeelsleden van restaurant Robin Hood Ribhouse - gelegen bij de ingang van het park - in paniek door de keuken hollen. "Oh nee", verzucht een vrouw die ziet dat het riool de gigantische hoeveelheid water niet meer kan verwerken. Drollen drijven letterlijk de wc's uit.

Drouwenerzand is maandagochtend gewoon weer geopend zoals gepland. "We zijn waanzinnig trots op alle collega's die keihard hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat het attractiepark vandaag weer open kan", staat in een verklaring op Facebook. "Uiteraard ook de brandweer heel hartelijk bedankt voor het snelle reageren."ZIE OOK: Wateroverlast in Walibi Holland door plensbuien

Reacties