Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Jongen (6) gewond bij ongeluk met attractie Duinrell

07-05-2018, 12.04 uur

Bij een ongeluk in Duinrell is zondagmiddag een 6-jarig jongetje gewond geraakt. Dat bevestigt een woordvoerder van het Wassenaarse attractiepark aan Looopings. Het slachtoffer liep verwondingen op bij de overdekte Carrousel in het pretpark. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.

"Onze medewerkers hebben het slachtoffer direct opgevangen", zegt de voorlichter. "Het jongetje is daarna naar het ziekenhuis gebracht." Duinrell houdt contact met de ouders van de jongen. Hij maakt het naar verluidt goed.

Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van het incident, in samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Voorlopig blijft de nostalgische draaimolen gesloten.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be