Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Wet-T-shirt-contest tijdens homodag in Phantasialand

02-09-2016, 14.31 uur

Phantasialand verwelkomt duizenden homo's. In het Duitse pretpark wordt morgen de jaarlijkse Fantasypride gehouden, een groot homo-evenement. Het programma van de 'gay day' omvat onder andere een speciale gaypride-show en een wet-T-shirt-contest.

Alle attracties zijn gewoon geopend. Phantasialand is ook toegankelijk voor reguliere bezoekers. Er zijn optredens van dj's en travestieten. De homodag wordt afgesloten met een groot eindfeest in het overdekte themagebied Wuze Town. Dat begint om 22.00 uur.

Phantasialand wordt waarschijnlijk liever niet herinnerd aan de editie van vorig jaar. Toen verdween er tijdens het feestje meer dan een half miljoen euro. Criminelen wisten een grote kluis te plunderen. De daders van de spectaculaire geldroof zijn nooit gepakt.



Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be