Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pleasure Beach Resort

Bizar ongeluk: meisje scheurt geslachtsdeel uit door fonteinenshow

06-04-2015, 20.52 uur

Een meisje uit Engeland durft na vijf jaar een boekje open te doen over een bizar pretparkongeluk. Shelby Clarke (destijds 14) liep in 2009 gruwelijke verwondingen op in Blackpool Pleasure Beach toen een waterstraal haar vagina raakte. Het gevolg: honderden hechtingen in haar geslachtsdeel.

Het pijnlijke incident gebeurde bij de Dancing Water Show, een rooster met springende fonteinen. Toen het meisje door de stralen wilde rennen, werd ze geraakt en viel ze om. Ze werd met hevige bloedingen naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat Shelby volledig was uitgescheurd van haar anus tot haar vagina. Er waren 250 hechtingen nodig, zowel intern als extern.

Doktoren dachten dat ze op afgrijselijke wijze was verkracht, tot ze hoorden wat er daadwerkelijk was gebeurd. Jaren later heeft de vrouw nog steeds geen normaal leven. Seks doet extreem veel pijn en waarschijnlijk kan ze op natuurlijke wijze geen kinderen krijgen.

Blackpool Pleasure Beach betaalde het slachtoffer een schadevergoeding van tienduizenden euro's. Om ongevallen te voorkomen zijn er hekken rond de fonteinenshow gezet. Shelby is daar niet gerust op. "Als dit een 2-jarig meisje overkomt, overleeft ze het niet."

Meer Pleasure Beach Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be