Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell treft voorbereidingen voor bouw nieuwe attractie

30-03-2015, 23.23 uur

Duinrell heeft plannen om in 2016 een nieuwe attractie te openen. Directeur Roderick van Zuylen van Nijevelt onthulde dat vandaag in een radioprogramma op regionale zender Omroep West. Hij wil niet zeggen wat voor attractie hij op het oog heeft.

Wel liet de grote baas los dat de nieuwigheid "ondanks een spannend element" geschikt is voor een brede doelgroep. De ride wordt waarschijnlijk gefabriceerd in Duitsland. Daar komen vijf grote attractiebouwers vandaan: Mack, Zierer, Maurer, Gerstlauer en Huss. Over de aankoop is nog geen definitieve beslissing genomen. "Het ziet ernaar uit dat we in november kunnen beginnen met het aanvragen van vergunningen", zegt een woordvoerder. Hij houdt een slag om de arm.

In 2013 vroeg Duinrell nog een omgevingsvergunning aan waarin een hangende achtbaan, een vrijevaltoren en een vliegtuigmolen werden genoemd. Intern gaan al langer geruchten over een nieuwe waterbaan met boomstammetjes.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be