Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Foto's: dit is het nieuwe halloweenspookhuis van Walibi Belgium

23-10-2017, 14.04 uur

Gevaarlijke criminelen, meedogenloze bewakers en een kinky meesteres maken de dienst uit in het nieuwe halloweenspookhuis van Walibi Belgium. Bezoekers die haunted house Bloc H binnengaan, komen terecht in een duister cellencomplex. Daar staan ze oog in oog met een hoop ongure types.

Looopings nam afgelopen weekend een kijkje in de 'gevangenis'. Bloc H is gebouwd op de plek van de botsauto-attractie Tuf Tuf Club. De afgelopen jaren was op die locatie het spookhuis Asylum te vinden.

Walibi Belgium viert nog Halloween tot en met zondag 5 november. Op 28, 29, 30 en 31 oktober en 1, 3 en 4 november is het pretpark open tot 22.00 uur. Naast Bloc H zijn er vier spookhuizen, een walkthrough, vijf scare zones, een speciale halloween-bar en een vuurshow.















Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be