Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Beveiliger Walibi Holland mishandeld tijdens Halloween Fright Night

24-10-2017, 13.28 uur

Een 23-jarige beveiliger is zondagavond in Walibi Holland mishandeld door een bezoeker. Dat gebeurde in de Main Street van het pretpark, meldt een woordvoerder van de politie aan Looopings. Op zondag vond in Walibi een Halloween Fright Night plaats.

De ingehuurde beveiliger sprak een 18-jarige Amsterdammer aan in verband met betrokkenheid bij een eerdere ruzie in het attractiepark. Toen de bezoeker werd verzocht om Walibi te verlaten, reageerde hij agressief. Daarbij kreeg de bewaker een klap op het hoofd.

De politie heeft de vechtersbaas aangehouden. Hij is op maandag in verzekering gesteld. Op dit moment zit hij nog vast. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. De beveiliger liep licht letsel op, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Walibi maakt tijdens de Halloween Fright Nights gebruik van beveiligingsbedrijf The Security Company uit Utrecht.

Op zondag werd ook een bezoeker van Walibi Holland tegen de grond geslagen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be