Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Nieuw Halloween-spookhuis Walibi Belgium heet Bloc H

02-10-2017, 19.56 uur

Gevaarlijke criminelen maken de dienst uit in het nieuwe Halloween-spookhuis van Walibi Belgium. Het Belgische pretpark presenteert dit jaar een haunted house met de naam Bloc H. Bezoekers maken een wandeling door een zwaarbeveiligde gevangenis vol met huiveringwekkende gevangenen.

Bloc H komt in plaats van het spookhuis Asylum, op de plek van de botsauto-attractie Tuf Tuf Club. Andere haunted houses zijn Mine Blast, Lumberjack, Villa 13 en Project InvaZion. De walkthrough-attractie Quarantine wordt nu ook tot de spookhuizen gerekend.

Verder komen er vijf scare zones: District H, Gaz Town, Quarantine Zone, Metamorphobia en Mini Monster Land. Het Haunted House of Madness, dat draaide om dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike, keert in 2017 niet terug.

Halloween in Walibi Belgium vindt plaats op dertien dagen tussen 14 oktober en 5 november. Op 21, 28, 29, 30 en 31 oktober en 1, 3 en 4 november zijn er avondopenstellingen tot 22.00 uur. Tickets kosten tussen de 37,50 en 39 euro aan de kassa. Op internet zijn kaarten beschikbaar vanaf 31,50 euro.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be