Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: Walibi Holland bouwt aan Halloween Fright Nights

16-09-2017, 21.24 uurBeeld: @ThatWalibiGirl

De voorbereidingen voor de populaire Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn gestart. In het pretpark wordt op verschillende plekken gewerkt aan stellages en andere decoraties voor het drukbezochte horrorevenement, dat over precies drie weken losbarst.

Dat is te zien in een fotoreportage. "Hier bouwt Walibi Holland aan Halloween Fright Nights", staat op nieuwe banners die op meerdere plekken zijn opgehangen.

Er komen dit jaar zes scare zones: Quarantine, Pirate's Cove, Game Over, Firepit, Twisted Hellfire en het nieuwe gebied Eddie's Area met mascotte Eddie de Clown. Ook nieuw is het spookhuis Below, dat 15 euro per persoon kost bovenop de entreeprijs.

Er zijn in 2017 in totaal twaalf Fright Nights tussen zaterdag 7 oktober en zondag 29 oktober. Het pretpark is open van 10.00 tot 23.00 uur, de Halloween-activiteiten starten om 18.00 uur. Sommige spookhuizen zijn al vanaf 15.00 uur toegankelijk.















Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be