Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Vechtpartij in halloween-spookhuis: 'Ze sloegen alles kapot'

30-10-2016, 12.44 uur

Een groep jongeren heeft vrijdagavond een Halloween-feest in het Brabantse Oss verziekt. Herrieschoppers bestormden een spookhuis, dat door een groep vrijwilligers was gebouwd. Ze drongen het haunted house binnen met glas, ijzeren palen en houten stokken.

Zo veranderde het griezelige tafereel in een écht horrorscenario. "Ze sloegen daar van alles kapot", vertelt initiatiefneemster Anita van Erp aan Omroep Brabant. "Een heleboel mensen voelden zich ontzettend geïntimideerd."

Tegen een actrice die verkleed was als zuster, sloegen de daders vernederende taal uit. Mientje Bloemers: "Schandalig hoe ze tekeer gingen. Vreselijk dat sommige mensen de boel zo moeten verzieken."

Met de opbrengst van het Halloween-evenement wilden de moeders extraatjes aanschaffen voor mensen die het niet breed hebben. De organisatoren eisen excuses van de relschoppers. "Het zijn jongeren die al langer de boel lopen te terroriseren in Oss."

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be