Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Opbouw van Halloween Fright Nights in Walibi Holland gestart

18-09-2016, 19.44 uur

Het aftellen naar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland kan beginnen. In het pretpark zijn de eerste werkzaamheden voor het populaire horrorfeest al gespot. Zo worden er in themagebied Walibi Play Land en bij restaurant Haciënda speciale stellages opgebouwd.

Het duurt niet lang meer voor Walibi bezaaid is met pompoenen en hooibalen. Over drie weken barst het griezelevenement los, op zaterdag 8 oktober. Er zijn in totaal elf Fright Nights; op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met 30 oktober.

Het attractiepark wordt onderverdeeld in zeven scare zones: Pirate's Cove, Quarantine, Campsite of Carnage, Twisted Hellfire, Game Over, Things en een gebied dat nog onthuld moet worden. Ook het thema van de show met mascotte Eddie de Clown is nog niet bekend. Kaarten voor het nieuwe spookhuis The Clinic kosten 15 euro per persoon.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be