Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Bijzondere nieuwe attractie: simulator en vrijevaltoren in één

12-11-2015, 15.21 uur

Een beroemde fabrikant brengt een nieuwe generatie attracties op de markt. Het Zwitserse bedrijf Intamin presenteert deze week de 'UltraTower': een combinatie van een sensationele vrijevaltoren en een simulator.

De ride bestaat uit vier of zes bewegende platformen die omhoog en omlaag gelanceerd worden langs een groot projectiescherm. De projectoren bewegen met de bakjes mee. Het klassieke principe van een 3D-simulator krijgt daardoor een nieuwe dimensie.

Per gondel is er plek voor 24 passagiers. Bouwer Intamin werkt voor de nieuwigheid samen met het Amerikaanse mediabedrijf Raven Sun Creative, bekend van attracties in Walt Disney World, Legoland en Universal Studios.

Eerder presenteerde Intamin al een hypermoderne simulator die een thrillride combineert met een 360 graden-bioscoop.Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be