Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland wil bezoekers opsluiten in Halloween-spookhuis

20-10-2015, 07.04 uur

Voor veel pretparkbezoekers is het de absolute nachtmerrie: in je eentje opgesloten worden in een spookhuis. Wellicht wordt dat horrorscenario binnenkort werkelijkheid in Bobbejaanland. Een nieuw Halloween-spookhuis is voorzien van een isoleercel waarin bezoekers vastgehouden kunnen worden.

Dat vertelt commercieel directrice Peggy Verelst in een interview met tijdschrift Brakesection. "Leuk weetje is dat we in het huis ook een isoleercel gebouwd hebben, maar we weten nog niet of we die kunnen gebruiken." Het zou er behoorlijk heftig aan toe kunnen gaan, aldus Verelst.

"Het idee is dat een acteur bezoekers uit hun groep kan trekken en in de isoleercel kan opsluiten. Er is een manier om uit die cel te ontsnappen maar als dat gelukt is, is de rest van de groep natuurlijk verder en moet je de rest van het huis in je eentje afleggen. We zijn alleen niet zeker of ons publiek klaar is voor zo'n ervaring, maar we gaan het uitproberen."

Het nieuwe haunted house met de naam The Doll Factory draait om het amputeren van lichaamsdelen, die verkocht worden aan de superrijken. "Je zal dus als levende donor voor multimiljonairs beschouwd worden." In voorgaande jaren was op dezelfde plek Labyrinth of Evil te vinden.

Bobbejaanland presenteert daarnaast een ander nieuw spookhuis, in circusthema. Een geplande Halloween-show met illusionist Christian Farla gaat niet door. Verelst: "Uiteindelijk hebben we moeten kiezen voor een minder dure show." De Halloween-periode in Bobbejaanland loopt van 24 oktober tot en met 8 november.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be