Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Ex-baas Efteling zit weer werkloos thuis

27-05-2014, 07.34 uur

Paul Beck, de voormalig directeur van de Efteling en de geflopte Floriade, zit alweer thuis. Hij verhuisde vorig jaar naar Rusland om daar een nieuw pretpark te runnen, maar hield het niet lang vol.

Eigenlijk zou de overbetaalde manager drie jaar in Rusland blijven om het Sochi Adventure Park op poten te zetten. Hoewel dat park nog steeds niet open is, zit het 'werk' van de 65-jarige Paul er alweer op. "De Russen hebben doorgekregen hoe incompetent hij is en wilden van hem af", beweren boze tongen in De Telegraaf.

"Hij bleek niets van attractieparken of financiën te weten, terwijl hij wel een gigantisch salaris ontving. Het was heel frustrerend." Medewerkers van het park in Sochi kregen een spreekverbod opgelegd over het vertrek van de zelfbenoemde attractie-expert. Paul Beck zelf ontkent de aantijgingen. Volgens een officiële verklaring is hij om gezondheidsredenen gestopt.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be