Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling frist wachtrij van Fata Morgana op

02-12-2022, 18.20 uurBeeld: @eftel_nerd, @Coshira_

De buitenwachtrij van Fata Morgana in de Efteling heeft eindelijk een opknapbeurt gekregen. Dat was hard nodig: de afgelopen tijd was er sprake van opvallend achterstallig onderhoud onder de overkapping bij de attractie. De muren en het plafond zaten vol met beschadigingen.

In december vorig jaar verschenen daar nog pijnlijke foto's van op internet. Bijna een jaar later heeft de Efteling de tijd en het geld gevonden om iets aan het verwaarloosde uiterlijk te doen. Op dit moment oogt de wachtrij weer een stuk frisser. Van afbrokkelend stucwerk is geen sprake meer. Tijdens de schilderklus bleef de attractie gewoon in bedrijf.

Fata Morgana heeft een binnen- en een buitenwachtrij, die allebei overdekt zijn. Het buitengedeelte, bestaand uit een eenvoudige zigzagrij met donkergroene hekken en enkele oosterse elementen, is alleen op drukke momenten in gebruik.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be