Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Video: achtbaan gemaakt van drones in vuurwerkspektakel Engels attractiepark

05-11-2022, 23.59 uurBeeld: @ThemeParkWW

Attractiepark Alton Towers in Engeland heeft voor het eerst drones gebruikt in een jaarlijks vuurwerkspektakel. Het bekende pretpark presenteert in het najaar steevast het drukbezochte festival Ultimate Fireworks Spectacular, met muziek, lichteffecten, vuurwerk en lasers. Dit jaar voegde men drones toe.

Die zijn geprogrammeerd om bij aanvang van de show letters en figuren uit te beelden, waaronder de naam en het logo van het park, een wapperende vlag, een kubus, een gitaar en een achtbaan. De drones vormen ook een aftelklok, in afwachting van het grote vuurwerk.

Dit jaar staan de Ultimate Fireworks Spectacular-avonden in het teken van de zeven grote rollercoasters in Alton Towers: Nemesis, Th13teen, Rita, Oblivion, Galactica, Wicker Man en The Smiler. De gigantische vuurwerkshow duurt ruim een half uur. Het populaire evenement staat drie keer op de kalender: op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november.



Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be