Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Filmpje van actrice in Spaans pretpark gaat viral: tien miljoen views

03-10-2022, 18.06 uurBeeld: @vixxtor_nb

Een filmpje van een actrice in het Spaanse pretparkresort PortAventura World gaat viral op TikTok. In de video is te zien hoe het meisje uit de legendarische horrorfilm The Exorcist een beroemd TikTok-dansje imiteert. Spanjaarden smullen ervan: in een week tijd zijn de beelden meer dan tien miljoen keer bekeken.

Tijdens het halloweenseizoen kunnen bezoekers van PortAventura het Exorcist-meisje tegen het lijf lopen. Ze verschijnt in het Far West-gebied, compleet met rijdend bed. In de bekende film is het personage bezeten door de duivel, maar in het attractiepark komt ze een stuk vrolijker over.

Daar waagt ze zich - liggend in het bed - aan een populaire TikTok-trend: een dansje op de Spaanse zomerhit Despechá van zangeres Rosalía Vila Tobella. De actrice sluit het komische onderonsje in stijl af: met een draai van 360 graden. Het leverde tot nu toe ruim 800.000 likes op. PortAventura viert nog Halloween tot en met zondag 13 november.



Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be