Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers krijgen superkrachten in ludieke reclamespot Disneyland Paris

26-09-2022, 21.12 uur

Wie het nieuwe Marvel-gebied van Disneyland Paris heeft bezocht, kan zomaar naar huis gaan met bovenmenselijke eigenschappen. Dat is de boodschap van een nieuwe reclamespot. Het ludieke filmpje van bijna anderhalve minuut laat zien hoe personen plotseling blijken te beschikken over superkrachten.

Zo duwt een meisje een auto aan de kant, pakt een oude man moeiteloos een snoepautomaat op en hangt een jongen ondersteboven aan een bushokje, alsof hij Spider-Man is. Verder vliegt een vrouw achter een bagagekarretje aan. "Warning, you may become super", luidt de boodschap.

De gescripte commercial wordt gepresenteerd als een verborgencameragrap. Na afloop zijn beelden te zien van Marvel-gedeelte Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. Daar weet een meisje een vallende telefoon vast te grijpen dankzij haar goede reactievermogen, wat haar doet vermoeden dat ook zij nu een superheld is.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be