Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Kinderen slapend rijk door valse kaartjes voor Disneyland Paris

19-06-2013, 23.59 uur

Voor iedereen die nog geen vakantiebaantje heeft: stop met zoeken. Drie 17-jarige Franse jongens hebben een gigantisch makkelijke manier gevonden om vanuit je luie stoel geld te verdienen. En je hebt er alleen een laptopje en een printer voor nodig.

De scholiertjes verkochten op internet in een paar maanden tijd voor 3.200 euro aan nagemaakte entreebewijzen voor Disneyland Paris. De door het trio geprinte kaartjes waren niet van echt te onderscheiden. Tot nietsvermoedende bezoekers bij de ingang werden geweigerd natuurlijk.

In totaal maakten de inventieve crimineeltjes zo'n vijftig slachtoffers. Alles liep op rolletjes, totdat bleek dat de drie opereerden vanaf een kinderlijk eenvoudig te traceren internetverbinding. Een beginnersfout. De politie heeft de oplichters-in-opleiding deze week alsnog in de kraag gevat.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be