Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mini Mundi

Zeeuws pretpark Mini Mundi probeert pedo's buiten de deur te houden

02-05-2013, 13.13 uur

Het Zeeuwse attractiepark Mini Mundi heeft maatregelen genomen om pedofielen buiten de deur te houden. De toeristische attractie in Middelburg weigert volwassenen die zonder kinderen aan de kassa komen.

"Zij mogen niet naar binnen", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Tenzij ze aangeven dat hun familie binnen is, maar dit wordt door ons altijd gecontroleerd."

Voor zover bekend is Mini Mundi daarmee het enige pretpark in Nederland dat afgezonderde mannen afpoeiert. Andere parken houden eenzame volwassenen wel in de gaten, maar sturen hen niet meteen weg.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be