Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Looopings viert 50.000 Facebook-fans met gratis abonnementen

20-01-2020, 13.24 uur

Om te vieren dat Looopings 50.000 fans heeft op Facebook, geven we deze week gratis abonnementen voor drie Nederlandse attractieparken weg. Alle volgers van onze Facebook-pagina, te vinden op facebook.com/looopings kunnen kans maken op een jaarabonnement voor de Efteling (ter waarde van 199 euro), een jaarabonnement voor Walibi Holland (ter waarde van 82,50 euro) of een jaarabonnement voor Toverland (ter waarde van 105 euro).

Wie kans wil maken op een gratis jaarkaart, kan een reactie achterlaten onder dit Facebook-bericht (dus niet onder deze pagina). Laat weten voor welk park je graag een abonnement zou willen winnen: de Efteling, Walibi Holland of Toverland.

Deelnemen kan tot en met zondag 26 januari. De winnaars krijgen vóór 1 februari persoonlijk bericht. Het plaatsen van meerdere reacties vergroot de winkans niet. Medewerkers van Looopings zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Voor de abonnementen gelden de algemene voorwaarden van de parken zelf. Zij sponsoren deze actie níet.

Meer Looopings
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be