Bobbejaanland

'Bobbejaanland breekt bezoekersrecord dankzij muziekfestival'

24-08-2019, 22:08 uur | Reacties

Bobbejaanland heeft een topdag beleefd dankzij het organiseren van een muziekfestival. In het Vlaamse attractiepark vond zaterdag de derde editie van Yesterdayland plaats, met optredens van artiesten uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Volgens ingewijden bracht het evenement bijna 15.000 mensen op de been.

Dat zou een absoluut record zijn voor het attractiepark in Lichtaart. Aanwezigen konden kijken naar onder meer Peter Koelewijn, Corry Konings, Lee Towers, Paul Young, de Bellamy Brothers, Mai Tai, The Trammps en Sister Sledge.


ZIE OOK: Lovende reacties op nieuwe achtbaan Fury in Bobbejaanland: 'Beste achtbaan van België'

Het retrofeest duurde tot 23.00 uur. Kaarten waren in de voorverkoop verkrijgbaar voor 48 euro. Ter plekke betaalden bezoekers 60 euro om binnen te komen. Bij de attracties bleef het rustig. Er stonden nauwelijks wachtrijen voor de achtbanen.

Weer
"Yesterdayland kent een overrompelend succes", laat een woordvoerster aan Looopings weten. "Deze derde editie doet het wederom beter dan vorig jaar, mede dankzij de mooie line-up, het uitgebreide festivalterrein en het fantastische weer." De voorlichtster mag de aantallen niet officieel bevestigen.

Bobbejaanland heeft muzikale roots. Het park werd in 1961 opgericht door volkszanger Bobbejaan Schoepen, die decennialang optredens gaf in zijn park. Hij overleed in 2010.ZIE OOK: Foto's: 'Tomorrowland voor senioren' in Bobbejaanland

Reacties