Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland publiceert nieuwe ontwerpen van Plopsa Hotel

07-01-2019, 19:33 uur | Reacties

Plopsaland brengt vandaag nieuwe ontwerpen naar buiten van het in aanbouw zijnde Plopsa Hotel. Bij het Vlaamse pretpark Plopsaland De Panne wordt sinds afgelopen najaar gewerkt aan een groot hotelcomplex met 117 hotelkamers, een restaurant, twee bars en drie vergaderzalen.

Het themahotel verrijst tussen zwemparadijs Plopsaqua en de hoofdingang van het attractiepark. 25 van de kamers komen in het teken te staan van bekende tv-series. Op één van de nieuwe tekeningen prijkt bijvoorbeeld een Piet Piraat-suite.

ZIE OOK: Plopsaland gestart met bouw van Plopsa Hotel

In 2016 werden al ontwerpen van het exterieur getoond. Toen werd nog gesproken over een opening in 2018. Vorig jaar kon Looopings als eerste de bouwtekeningen van het hotel laten zien.

Volgens directeur Steve Van den Kerkhof heeft Plopsaland zich ontpopt tot een "meerdaagse bestemming". "Vandaar de investering in het verblijfstoerisme." De opening van het hotel vindt in de zomer van 2020 plaats. Later worden er ook een Plopsa-vakantiepark met bungalows en een Plopsa-camping gerealiseerd.ZIE OOK: Zo gaat het hotel van Plopsaland De Panne eruitzien

Reacties
Bijdrage