Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Eerste beelden van halloween-spookhuizen in Plopsaland

30-10-2018, 14.59 uur

De nieuwe Halloween-spookhuizen van Plopsaland De Panne zijn niet geschikt voor bang aangelegde bezoekers. Het Vlaamse attractiepark organiseert dit jaar voor het eerst een eng Halloween-evenement voor 16-plussers, inclusief twee echte haunted houses. Looopings kan de eerste beelden laten zien.

De tijdelijke horrorattracties heten Freak Circus en Camping 't Zonnetje. Freak Circus werd gebouwd in een lege treinremise. De gruwelijke camping is te vinden bij het oude Bumba Theater. Een groot deel van dat spookhuis bevindt zich in de openlucht.

Terwijl in veel parken het Halloween-seizoen al is afgelopen, begon Plopsaland deze week pas met de Halloween Scare Nights. Die duren tot en met vrijdag 2 november. Het park is open tot 22.00 uur. 's Avonds wordt een vuurwerkshow opgevoerd. Beide spookhuizen zitten inbegrepen bij de entreeprijs.



















Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be