Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Website van Halloween Fright Nights in Walibi werkt niet

18-08-2017, 19.30 uur

Technische problemen teisteren de officiële website van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Bezoekers stuiten om de haverklap op foutmeldingen. Op dit moment is het niet mogelijk om kaartjes voor de spookhuizen te bestellen.

De vernieuwde Halloween-site werd donderdagmiddag met veel bombarie gepresenteerd. "Vanaf vandaag zijn de tickets voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland weer online te bestellen", meldde het pretpark in een persbericht. "Wacht niet te lang. Tickets zijn er alleen voor hen die er snel bij zijn en het lef hebben..."

Maar ook de mensen die het lef hebben, lopen in de online ticketshop tegen veel problemen aan. In eerste instantie werkte de webwinkel helemaal niet. Inmiddels is het wel mogelijk om toegangsbewijzen voor het attractiepark te bestellen.

Kaarten voor de spookhuizen The Clinic, Below, Jefferson Manor, Haunted Holidays II en Psychoshock zijn echter nog steeds niet beschikbaar. Ook het bestellen van Fast Lane-tickets werkt niet. "We hebben wat problemen!", laat Walibi op Twitter weten. "Volgende week moet het opgelost zijn."

Wie tijdens de Halloween Fright Nights alle spookhuizen wil bezoeken, is minstens 89,50 euro kwijt. Walibi werkt voor de website samen met het Amsterdamse internetbedrijf TamTam.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be