Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Zijn dit de karretjes van de nieuwe flying coaster in Phantasialand?

13-08-2017, 11.07 uurBeeld: Sjaak van Horne

Phantasialand is bezig met de bouw van een spectaculaire gelanceerde flying coaster. Mogelijk weten we nu hoe de karretjes eruit komen te zien. Op het terrein van de Nederlandse attractiebouwer Vekoma - de fabrikant van de achtbaan - zijn bijzondere voertuigen gespot.

Het lijkt er sterk op dat de zitjes bedoeld zijn voor een flying coaster in het Duitse pretpark. Pretparkfan Sjaak van Horne zette de karretjes op de foto. De stoeltjes horen bij een mysterieuze testopstelling die sinds het najaar van 2016 op het Vekoma-terrein staat.

De flying coaster van Phantasialand gaat F.L.Y. heten. Het wordt volgens het park de langste flying coaster ter wereld. De werkzaamheden zijn al in volle gang. Een openingsdatum is nog niet bekend.



Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be