Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Vakantiepark Walibi Holland is niet hygiënisch'

08-08-2017, 23.59 uur

Walibi Village, het vakantiepark van Walibi Holland, is niet hygiënisch. Tot die conclusie kwam het NPO-programma Groeten van MAX. Een mystery guest bleef onlangs een nachtje slapen in een Walibi-bungalow. Daar ontdekte hij veel stoffigheid, vlekken op het gordijn, vettigheid op het raam en vlekken en haren in het bed.

De hygiëne van het park werd dan beoordeeld als 'matig'. Ook stak er een veer uit de bank en was er een scharnier kapot. Ondanks de gebreken liet Walibi Village volgens het programma over het algemeen wel een goede indruk achter.

Dat was niet het geval in 2012, toen de mystery guest van het tv-programma ook al eens bleef slapen in een Walibi-huisje. Toen klaagde hij over achterstallig onderhoud, plakkerig meubilair, vieze vlekken in de vloerbedekking, smerige deuren, een vies doucheputje, gore bedden en een pleister op het raam.

Een jaar later onderging het park een grootschalige renovatie. Er werd ook een flinke uitbreiding aangekondigd. Tot nu toe is daar niets van terecht gekomen.









Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be