Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Eindelijk: Disneyland Paris experimenteert met gratis wifi

06-08-2017, 16.39 uur

Het lijkt erop dat Disneyland Paris eindelijk gratis wifi krijgt. Op steeds meer plekken in de Disney-parken kunnen bezoekers kosteloos gebruikmaken van een speciale wifi-verbinding. De service is nog niet officieel aangekondigd.

De verbinding heet 'Disneyland Paris'. Gebruikers moeten hun voor- en achternaam, e-mailadres en land van herkomst opgeven, waarna de algemene voorwaarden geaccepteerd kunnen worden.

Tot nu toe was er alleen gratis wifi beschikbaar in de Disney-hotels en uitgaansgedeelte Disney Village. In het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park moesten bezoekers een beroep doen op hun mobiele databundel.

Daarmee liep Disneyland Paris mijlenver achter op de concurrentie. Grote Europese trekpleisters als de Efteling, Europa-Park en PortAventura bieden al jaren wifi aan. Hetzelfde geldt voor parken als Walibi Holland en Toverland. Ook in het Amerikaanse Walt Disney World is gratis wifi al jaren de normaalste zaak van de wereld.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be